De Kruidfabriek

  • Bezorgen donderdag t/m zondag tussen 10:00 - 18:00 uur.
    Afhalen donderdag t/m zondag tussen 16:00 - 19:00 uur.
  • Bestellen kan tot 19:00 uur, een dag voor bezorging of afhalen.
  • Bezorggebied groot Randstad, €8,95​.
    Bezorggebied overig Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden), €12,50.
  • De gerechten worden koud geleverd. Met de meegeleverde instructies heb je alles in huis om er een culinair en onvergetelijk moment van te maken!
  • Bekijk de bereidingswijze van het 4-gangen vegetarische basis menu hier. Bekijk de bereidingswijze van het supplement pastrami hier. Bekijk de bereidingswijze van het supplement queenkrab hier. Bekijk de bereidingswijze van het supplement kabeljauw hier. Bekijk de bereidingswijze van het supplement pulled lamb hier.
    Heb je allergieën, dieetwensen of vragen die afwijken van onze allergieënlijst onderstaand, mail dan naar bediening@dekruidfabriek.nl

Menukaart

Basis menu

Basis menu | vegetarisch | 1 persoon
Basis menu | vegetarisch | 1 persoon
Basis menu | vegetarisch | 1 persoon

Basis menu | vegetarisch | 1 persoon

Tomaat, heldere bouillon van tomaat met pepertjes gevuld met geitenkaas en crème van basilicum

Aubergine, gepoft met filet Americain specerijen, gelei van vadouvan en chips van pastinaak

Doperwten tartelette, met kruiden uit eigen kas, saus met miso en daslook

Vlierbloesem, gemarineerde aardbei met perzikcurd, kaffir lime en aardbei meringue

48.0048.00

- 1 +

Supplementen | voorgerechten

Krab

Krab

Geroosterde Queenkrab met geplukte krab en langoustine olie

8.008.00

- 1 +

Pastrami

Pastrami

Van Black Angus met vadouvancrème en krokante zuurdesem

8.008.00

- 1 +

Supplementen | hoofdgerechten

Kabeljauw

Kabeljauw

A la meunière met zeewier kroepoek

9.509.50

- 1 +

Pulled lamb

Pulled lamb

Van de bbq met za’atar croutons en bloody mary

9.509.50

- 1 +

Extra's

Broodbol met dips

Broodbol met dips

Broodbol van het Vlaamsch Broodhuys met hummus en pimenton mayonaise, zelf thuis in de oven afbakken

5.005.00

- 1 +

Kaasplateau

Kaasplateau

Met verschillende zachte, harde, jonge en oude kazen met daarbij notenbrood, abrikozen & vijgen compote, pecan noten en rode mosterd geserveerd

15.0015.00

- 1 +

Friandises

Madeleines & chocoladelollys

5.005.00

- 1 +

Kookboek

Kookboek Peter Lute | "De Krachten Van Kruiden"

Kookboek Peter Lute | "De Krachten Van Kruiden"

Het kookboek van Peter nu voor €15,- euro bij je bestelling geleverd.

Een perfect gegaard stukje vlees of vis is natuurlijk een genot, maar de echte nuance breng je aan met kruiden en specerijen. Daarmee kun je oneindige smaaklagen bouwen.'

Kruiden en specerijen zijn de gangmakers van het feest, ze geven diepgang en kleur aan je gerechten. De ene keer subtiel, onderhuids, zacht zingend op de achtergrond. Dan weer fris, knallend en doeltreffend. In dit boek ontleedt chef-kok Peter Lute smaak en geur aan de hand van zijn favoriete kruiden en specerijen. Met aanstekelijk enthousiasme deelt hij zijn smaakherinneringen. Aan de hand van 50 recepten leert hij je hoe je het beste uit kruiden en specerijen haalt.

15.0015.00

- 1 +

Mousserend

Cava | per fles

Cava | per fles

Vendrell Olivella 'Brut Nature' 2016, Espana regio Catalonië. Een mix van macabeo, parellada en xarel-lo

22.5022.50

- 1 +

Wijnarrangementen

Wijnbox

Wijnbox

Twee heerlijke wijnen uit de bekende wijnstreek Languedoc. Stuk voor stuk een top combinatie bij onze boxen.

Wit
Sauvignon Blanc, Charente, Frankrijk.
Droge frisse zuren, appel, licht zoetje.

Rood
Rafale Merlot, Languedoc, Zuid-Frankrijk.
100% merlot, een veelzijdige druif, volle geurige wijn met aroma's van rood fruit en zoethout.

24.5024.50

- 1 +

Verrassingswijnbox "De ECHTE pareltjes"

Verrassingswijnbox "De ECHTE pareltjes"

2 verrassing wijnen! De pareltjes van ons restaurant bij je thuis op tafel. Perfect te combineren bij de gerechten van onze boxen. De sommelier heeft de verrassingswijnen met veel zorg voor je samengesteld.

45.0045.00

- 1 +