Brut 172

  • Bezorgen donderdag t/m zondag tussen 10:00 - 18:30 uur.
  • Bestellen kan tot 15:00 uur, een dag voor bezorging of afhalen.
  • Bezorggebied 1: Groot Randstad (Amsterdam en omgeving, Haarlem en omgeving, Rotterdam en omgeving, Utrecht en omgeving, Den Haag en omgeving, Amersfoort en omgeving), Het Gooi en Den Bosch. Bezorggebied 2: overig Nederland (geen bezorging op de Waddeneilanden).
  • Bezorgkosten: bezorggebied 1, €8,95. Bezorggebied 2, €12,50.
  • Minimaal bestelbedrag €99,-
  • De gerechten worden koud geleverd. Met de meegeleverde instructies heb je alles in huis om er een culinair en onvergetelijk moment van te maken!
  • Bij dit restaurant kun je je bestelling donderdag t/m zondag ook zelf afhalen tussen 15:00 - 17:00 uur op de Reijmerstokkerdorpsstraat 143, Reijmerstok.

Bij Brut 172 kan niet (meer) besteld worden voor:
vrijdag 23 april 2021
zaterdag 24 april 2021
zondag 25 april 2021

Menukaart

Brut 172 | Boxen

Voorjaars smaken van Brut | inclusief fles Poison Rosé | 1 persoon
Voorjaars smaken van Brut | inclusief fles Poison Rosé | 1 persoon
Voorjaars smaken van Brut | inclusief fles Poison Rosé | 1 persoon

Voorjaars smaken van Brut | inclusief fles Poison Rosé | 1 persoon

Sharing is Loving - Voorjaars smaken van Brut172, inclusief een fles Poison Rosé

By Hans van Wolde

Focaccia met olijfolie
Perencake met ganzenlever en peergelei 
Fris pittige rundvlees groenten soep
Uien quiche met reijmerstokkerkaas
Limburgse asperges in saus met ham, ei en peterselie
Gegaarde buikspek met gulpener mosterd en lentebock
Lams kerrie
Voorjaar ratatouille
Krielaardappelen met spek en ui
Frisse bietensalade met appel, augurk en most-mosterd
Streek rabarber compote met hazelnootolie
Melkchocolade moelleux
Salade van aardbeitjes met dragon siroop
Parfait van biest en streekhoning
1 fles Poison Rosé  voor twee personen - pinot noir 2019 


Dit menu is bestelbaar vanaf 2 personen

Beschikbaar voor bestellingen t/m 03/05/2021

55.0055.00

- 1 +

Brut 172 | Dranken

Brut Wijnbox

Brut Wijnbox

Brute bubbel, Johanniter / Cabernet blanc

Domein Holset, Limburg

“We willen met Brut172 terug naar de bron en naar oorsprong. Onze eerste Brute bubbel hebben we samen met Domein Holset samengesteld, geproefd en ontworpen. Door de 36 maanden lagering op de gist heeft onze bubbel een enorme intensiteit en mooie gist-tonen. De geur is fruitig en verleidelijk, de smaak zo serieus als een goede Champagne. Wij zijn er trots op.”


Miterre, Cabernet Sauvignon / merlot 2016

Campo Al Noce, Bolgheri

“Het gebied Bolgheri heeft zich als concurrent van grote Bordeaux’s laten zien. Dit wijnhuis Campo al Noce is een familie gedreven wijnhuis van slechts 7 hectare. Deze [Cab. sauvignon - merlot - Cab. franc - Syrah] blend kan jong gedronken worden zodat de straffe tannine je mondgevoel eens goed wakker schudden en daarna overladen met lekker rijp rood fruit.

Je kunt hem ook makkelijk nog een aantal jaren in de kelder bewaren om meer aardse tonen te proeven met een ronder en eleganter mondgevoel.”

1 fles per 2 personen

55.0055.00

- 1 +

Verdejo ‘Sin Nombre’ 2017 Micro-bio, Castillia y León

Verdejo ‘Sin Nombre’ 2017 Micro-bio, Castillia y León

“Ismaël Gozalo wordt de meester van de Verdejo genoemd en dat is niet voor niets. Hij is een van de wijnmakers die geen grote hoeveelheden maakt, enkel beperkte oplage’s, om zodoende de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen. Hij is een kunstenaar die zijn wijnen op verschillende manieren maakt. Hij zoekt naar de pure essentie van ieder druivensoort en gebruikt hiervoor alle mogelijke methodes, van amforen tot roestvrij-staal en van kleine barriques tot grote houten fouders. We kennen Verdejo van de kleurrijke flessen en toegankelijke wijnen, echter kan deze Verdejo kan zich meten met menig Bourgogne.”

33.5033.50

- 1 +

Tempranillo ‘Ribera del Duero’ 2015 Montecastro, Castillia y León

Tempranillo ‘Ribera del Duero’ 2015 Montecastro, Castillia y León

“Deze wijn rijpt 17 maanden op het eikenhout alvorens deze de fles in gaat. Daardoor krijgt hij zijn kruidigheid en toasty aroma’s. De zachte en toch een tikkeltje brutale tannine komen heerlijk tot zijn recht in je mond, dit komt omdat zij altijd een klein percentage Cabernet Sauvignon erbij blenden. 2012 was de eerste jaargang die werd gereleased. Het is dus een modern wijnhuis waar traditie nog moet worden opgebouwd. Daar zijn ze hard mee bezig.”

25.0025.00

- 1 +